Wili

Moikka!

Tervetuloa lukemaan blogia mielenterveysongelmista ja niistä parantumisesta sekä selviytymisestä.

Olen Wili, vuonna -94 syntynyt nainen kotoisin Akaasta, nykyisin vaikutan Tampereella. Opiskelen sairaanhoitajaksi TAMKissa, josta tarkoitus olisi valmistua joulukuussa 2019. Olen valmistunut vuonna 2016 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi.

Sairastan keskivaikeaa masennusta ja minulla on myös post-traumaattinen stressioireyhtymä. Nämä diagnoosit ovat olleet seuranani yli 10 vuotta. Helmikuussa 2019 diagnosoitiin epävakaa persoonallisuushäiriö. Minulla on myös alaselässä kroonista kipua, johtuen L4-5 välin kulumasta ja madaltumasta, joka tuo omat haasteensa arkeen.

Blogia halusin alkaa kirjoittamaan ja kuvaamaan siksi, että haluan näyttää ihmisille minkälainen on masentunut ihminen. Haluan, että muut mielenterveysongelmien kanssa elävät näkevät, että on mahdollista saavuttaa elämässä paljon meilenterveysongelmista huolimatta. Itse olen sairastanut masennusta niin kauan, että lääkärini epäilee, että aivoissani on jo tapahtunut parantumattomia muutoksia, jonka vuoksi joudun luultavasti syömään masennuslääkkeitä lopun elämääni. Tähän paneudun enemmän eräässä kirjoituksessani lisää.

Tervetuloa mukaan matkaani!

Rakkaudella, Wili.